Startende ondernemer begeleiden

Als administratiekantoor vinden wij het belangrijk om de startende ondernemer goed te begeleiden. Als starter komen er veel randzaken op u af waar u vaak niet zo veel van af weet. Maar dat is niet erg. Wij maken u graag wegwijs in het doolhof van de fiscale regels. In de beginfase van het bedrijf legt u met onze hulp de basis voor een goed gevoerde boekhouding.

Wij hebben ervaring met het begeleiden van startende ondernemers in allerlei branches. U krijgt bij ons ook extra begeleiding en aandacht.

  • Als boekhouder zijn wij in staat om u te begeleiden in de boekhouding
  • Als belastingadviseur bieden wij hulp bij uw belastingaangifte
  • Als aanspreekpunt voor ondersteuning in uw administratie

Verder stimuleren wij u om zelf de administratie bij te houden. Bij voorkeur via een boekhoudprogramma. Wij kunnen met elk boekhoudprogramma overweg. Daarnaast bieden wij, als u geen eigen boekhoudprogramma heeft, ons eigen programma op maat aan tegen een gunstig tarief. Onze werkwijze is erop gericht om op een efficiënte wijze uw administratie te voeren, zodat de boekhoudkosten beheersbaar blijven.

Wij maken waar wat er over ons gezegd wordt. Neem – geheel vrijblijvend – contact met ons op en neem de proef op de som.

Heeft u een vraag? Neem contact met ons op